Наставникът на Марица(Пд) Николай Димитров - Ноко призна, че победата

...
Наставникът на Марица(Пд) Николай Димитров - Ноко призна, че победата
Коментари Харесай

Ноко: Заслужен успех на Хебър, ще налагаме младите

Наставникът на Марица(Пд) Николай Димитров - Ноко призна, че успеха на Хебър в районното дерби от 32-рия кръг на Втора ПФЛ е била изцяло заслужена.

" През първото полувреме се надигравахме с Хебър. Стояхме добре. След почивката обаче домакините преобладаваха и ни надиграха. Играта ни се пообърка след почивката. За това повлияха може би и насилствените смени, които направих. Аз не съм давал инструкции да играем по-прибрано след почивката. Каквато ни беше тактиката за първото полувреме, такава беше и за второто. Идеята ми беше да се опитваме да играем футбол с изнасяне и разиграване на топката, с офанзиви, захождания и центрирания от фланговете. На процедура нещата обаче не се получиха ", призна Ноко.

" Не мога да кажа, че Хебър ни е изненадал с нещо. Ние ги бяхме разузнали добре. Просто след почивката момчетата ми се дръпнаха по-назад и в последна сметка загубихме мача. Напълно обоснован и подобаващ триумф на Хебър. До края на сезона мисля да наложим в още по-голяма степен младите момчета с цел да може за следващата година да са подготвени и да разчитаме на тях ", разкри желанията си треньорът на Марица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР