Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник смята, клубът е загубил

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник смята, клубът е загубил
Коментари Харесай

Ралф Рагник: Няма смисъл да говорим за Шампионска лига

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник счита, клубът е изгубил възможностите си за класиране в Шампионска лига.

На конференцията преди изтегления дуел от 37-ия кръг на Висшата лига против Челси мениджърът призна, че опцията " алените дяволи " да вземат участие в Шампионска лига през идния сезон е дребна.

" Не мисля, че има смисъл да спекулираме за възможностите ни за класиране за Шампионска лига. Нека бъдем реалисти. Дори и да спечелим всичките ни мачове, нещата отново не са в наши ръце. Моралът и силата в съблекалнята не са на равнище. Трябва да спечелим допустимо най-вече мачове до края на сезона. Все отново за това ни заплащат ", показа той.

Треньорът разкри, че разполага с едвам 14 играчи от представителния тим, откакто Джейдън Санчо и Хари Магуайър ще пропуснат дуела с лондончани.

" Фред към момента не е подготвен. Вчера се опита да тренира. Говорих с него и разбрах, че няма смисъл да го пущам в игра, откакто мускулната контузия може да го контузи още веднъж. Хари Магуайър има контузия на коляното. Джейдън Санчо е болен. Очевидно Пол Погба, Едисон Кавани и Люк Шоу също ще отсъстват ", добави той.



Сблъсъкът сред Манчестър Юнайтед и Челси на стадион " Олд Трафорд " е в четвъртък (28-и април) от 22:00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР