Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира успеха на тима

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира успеха на тима
Коментари Харесай

Моуриньо: Ако решеннието на VAR е правилно, аз съм доволен

Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява триумфа на отбора с 2:0 над Хъдърсфийлд в шампионата за Купата на Англия в осминафиналната фаза на конкуренцията.

"Познавахме противника сносно, удовлетворен съм от триумфа, беше мъчно, стартирахме обещаващо с първия гол, втория или третия гол, не знам по какъв начин да се изразя, дефинитивно реши изхода на дуела. Добри решения, положителни осъществявания, положителни попадения за нас ", разяснява португалецът.

"Опитвам се да съм спокоен към тъчлинията, не бях благополучен, в случай че решението е вярно съм удовлетворен даже решението да е срещу нас, през днешния ден не съм ситурен за решението, в случай че е вярно даже да е против моят отбор, съм склонен, всеки обича истината, само че това решение може би не беше вярно ", добави той.

"Трябва да свикнем, би трябвало да развием привички в това отношение, би трябвало да изчистян отрицателните неща и да го създадат съвършено ", сподели още Моуриньо.

"Погба е болен, тази заран не се усещаше добре, не беше в положение да играе ", разяснява още наставникът на "червените дяволи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР