Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще се опита

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще се опита
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг се отказва от Хари Магуайър и Фред през лятото

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг ще се опита през идващото лято да накара клубът да се раздели с капитана си Хари Магуайър и Фред, оповестява " The Guardian ".

Магуайър дойде на " Олд Трафорд " през 2019 година и няколко месеца по-късно получи и капитанската лента на " алените дяволи ".

Неубедителните му изяви обаче несъмнено не се харесват на почитателите на Юнайтед, а наподобява и на Ерик загар Хаг, който залага най-вече на Лисандро Мартинес и Рафаел Варан в центъра на защитата на отбора.

Всъщност Магуайър стартира сезона като титуляр, само че в първите два дуела бе част от състава на " алените дяволи ", който позволи загуба с 1:2 от Брайтън и 0:4 от Брентфорд, а от този момент насам е почнал в единствено един единствен за шампионата.

В същото време Фред получава надалеч повече шансове за изява при Тен Хаг и към този момент е изиграл 16 мача през акцията, в които има и един маркиран гол.

Бразилецът е част от Манчестър Юнайтед от лятото на 2018 година, когато бе притеглен от Шахтьор Донецк за сумата от 47 милиона паунда.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР