Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази мислите си след триумфа

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази мислите си след триумфа
Коментари Харесай

Стоев: Допускаме грешки отзад, а времето ни притиска

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази мислите си след триумфа на „ орлите” за Суперкупата на България против Локомотив Пловдив (2:0). Специалистът похвали представянето на разградчани в нахлуване, само че видя и проблеми в отбрана, за които Стоев акцентира съществено. Треньорът на разградчани не отхвърли, че може да има още входящи прехвърляния на „ Лудогорец Арена” и се зарадва, че към този момент се е изиграл формален мач за тима му.

„ За мен това беше доста потребен мач, защото се видяха хубави неща в нападателен проект. Там имаме играчи, които могат да решат мач. В отбранителен проект обаче имаме проблеми, а времето ни е малко. Трябва да поправяме нещата в защита, защото ще страдаме. Не го приписвам на нещо съответно, само че имаше неща, които не направихме, както би трябвало. Утре на анализа ще приказваме за много неща от мача. Ще създадем обзор на грешките ни и би трябвало да ги минимизираме, с цел да сме по-спокойни”, стартира Стоев.

„ Пак ще кажа – в отбранителен проект не стояхме добре. В един миг ни създаваха обстановки, откакто грешахме в тяхната половина. Изолираха се доста хора и това би трябвало да го поправяме. Хубавото е, че има още 4-5 дни и през това време ще работим, с цел да не се повтаря това”, продължи треньорът.

„ Твърде рано е да приказваме дали сме видели стила на Лудогорец. Най-хубавото е, че към този момент изиграхме публична среща, защото в контролите няма този заряд, който е тук. Тук се видяха слабостите и мощните страни. И от новите не всички са в оптимална форма, което е обикновено. Сега и Стефан Баджи към този момент е тук. Смятам, че той ще се впише добре, само че е нужно време. То ни притиска, само че би трябвало да работим, с цел да се справим”.

„ Якуб Швиерчок е осъден и по тази причина не беше в групата, в това число и Светослав Ковачев – имат наказване. Нека не бързаме дали ще има нови играчи – изцяло е възможно”, приключи Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР