Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори за предстоящото гостуване на

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори за предстоящото гостуване на
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Футболът не е математика!

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев приказва за идното посещение на Ференцварош от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът чака прелъстителен мач, от който " орлите " ще опитат да излязат с чест.

" Основният фокус през подготовката беше мачът с Ференварош. Винаги има какво да се желае. Не всичко е по този начин, както ми се желае, само че то нямаше и толкоз време. Няма време за оправдания. Надявам се да сме добре готови. Новите попълнения не са във формата, която желая, което е обикновено. Жоржиньо е в по-добра, тъй като участваше в африканската купа. Със сигурност ще ми бъдат добра алтернатива, в случай че нуждая се от тях. Недялков тренира обикновено с тима. Докторският екип сподели, че няма да има проблем с неговото присъединяване. В последните тренировки не сподели, че има проблеми. Надявам се, че ще бъде на висота и здравословно няма да има никакви проблеми ", стартира Стоев.

" Няма да се уточнявам върху избран футболист на Ференцварош. Не е единствено един, както и не е единствено един в Лудогорец. Все отново това е групов спорт. Наясно съм със стартовия състав. Наясно съм още преди два дни. Използвахме тези дни да изтренираме някои неща в двете етапи на играта, с цел да изглеждаме добре на следващия ден ", добави наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР