Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред медиите преди предстоящите

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред медиите преди предстоящите
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: ЦСКА е в по-добра форма от Левски, но това не означава, че е по-добър

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев приказва пред медиите преди идните два мача с ЦСКА-София - първо за купата на следващия ден, а в събота и за състезание.

“Искам да изглеждаме по-добре от тима на ЦСКА. Два съществени мача против добър конкурент. Самата атмосфера ще предразположи двата тима да показват добра футболна продукция, която да удовлетвори хората. Имаме своите упоритости и се надявам да продължим.

Винаги има вид физическите конфликти да преобладават. Когато се срещнат два съществени тима, от време на време футболът отива в периферията. Нашият тим е сериозен, с положителни футболисти. При нас водещо е футболът и се надявам по този начин и да бъде.

Провокации постоянно има. Сблъскват се 11 против 11 характера. Нормално е да има по-сериозни футболни стълкновения. Няма по какъв начин да го избегнеш. Но при нас водещ ще е футболът.

Отборът е привикнал да играе при всякаква обставонвка - както в България, по този начин и в чужбина. Не е от огромно значение къде играем - дали като хазаин, или посетител. Свикнали сме да играем на всички места.

По никакъв метод няма да подценим мача за Купата, тъй като и той има някаква стойност. Първенството е по-важно, само че ще играем и за Купата.

Възможно е да направя ротации, тъй като времето за възобновяване не е толкоз огромно. Имаме и състезатели, които са с травми. Нужни са ротации, а тимът има 20 равностойни футболисти. Затова ротациите не ме тормозят.

Споделям, само че ненапълно мнението на Любо Пенев, че мачовете са шампионски, тъй като има и други мачове, а виждате, че всички се показват добре”, сподели Стоев, който бе запитан дали ЦСКА-София е по-добър тим от Левски.

“В момента ЦСКА е в по-добро спортно-техническо положение от Левски, само че това не значи, че са по-добри”, отговори треньорът на Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР