Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев се надява на различен резултат

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев се надява на различен резултат
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Всички играчи на Еспаньол са добри, чака ни изключително труден мач

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев се надява на друг резултат в идния мач с Еспаньол в груповата фаза на Лига Европа. В Разград “орлите” изгубиха с 0:1 от испанците, а тази заран отпътуваха за Барселона, където още веднъж ще се изправят против “папагалчетата”. Еспаньол е предпоследен в класирането на Ла Лига сега, само че Генчев счита, че на българския отличник му следва “изключително сложен мач”.

“Какво желаеме да променим спрямо първия мач в Разград? Най-вече резултата желаеме да променим, с цел да бъдем този път спечелили ние. Анализирали сме мача, извлекли сме си поуките и се надявам това, което сме замислили като хрумвания да се получи на следващия ден на терена и да се приберем в България с един добър резултат”, показа Генчев при заминаването на отбора за Барселона.


“Като цяло методът им на игра се резервира и при новия треньор. Резултатите им не са положителни, само че според мен във всичките им мачове те надиграваха съперниците си и не заслужаваха да загубят”, продължи старши треньорът на разградчани.


“Дали ще има промени в техния състав? Вероятно да, защото, знаете, те също играят на всеки три дни. Имат и тежък мач с Атлетико Мадрид, най-вероятно ще създадат промени, само че значимото за мен е, че резервират стила и метода си на игра. Всичките им футболисти са положителни и каквито и промени да създадат, нас ни чака един извънредно сложен мач. Футболистите го знаят, предизвестили сме ги за това нещо”, сподели още Генчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР