Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев съжали за точката на отбора

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев съжали за точката на отбора
Коментари Харесай

Генчев: Вижда се страх в ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев съжали за точката на тима му при равенството против ЦСКА в София. Треньорът подчертава, че при „ алените ” се вижда боязън и би трябвало да пируват след извоюваната точка.

„ Ние съжаляваме, че не победихме, защото имахме по-изгодните положения. Целта на ЦСКА бе да предизвикат мача. Вижда се боязън в техните очи, когато играят, а те през днешния ден би трябвало да са щастливи от равния резултат ”, стартира Генчев.

„ Каквото е отсъдил съдията, това е. Смятам, че съдията свири сносно мача. Щом не е свирил дузпа, значи е нямало. Идеята с трима в защита бе да имаме сигурност в защита. През второто полувреме ЦСКА мъчно се ориентира и ние тогава създадохме по-добрите си положения. За почитателите е неприятно, че четвърти следващ мач сред тези два тима няма гол, само че това е играта. Засега се движим добре, само че мачовете със Септември, Черно море, Ференцварош и Славия да са още по-добри ”.

„ Надявам се да няма подценяване против Септември и ще би трябвало да се потрудим много, с цел да ги победим. Те са най-хубавият тим от Втора лига ”, приключи Станислав Генчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР