Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира равенството 1:1 с Ференцварош

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира равенството 1:1 с Ференцварош
Коментари Харесай

Генчев: Продължаваме справедливо напред

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разяснява равенството 1:1 с Ференцварош и класирането за елиминационната фаза в шампионата Лига Европа.

" Като цяло се получи нервозен мач с непредизвикани неточности, хубавото беше, че при първата сериозна неточност съумяхме да осъществяваме гол. Първото полувреме играхме по-добре, второто те, само че класирането ни е заслужено, както и резултатът от мача. Имахме и късмет, с тяхната греда, както и положения. Имахме два разновидността за игра. Старанието беше доста огромно, както и желанието, имаше и лека раздразнителност, всички сме щастливи от класирането ", разяснява Генчев.

" След като водехме с 1:0 не съм си и мислил, че ще ни вкарат гол или повече, по-скоро си мислех по какъв начин да запазим преднината, те ни вкараха гол с последното състояние. Още с тегленето на жребия споделих, че попаднахме в най-тежката група, водачи в групата бяха Еспаньол и ЦСКА Москва, както и първенецът на Унгария - Ференцварош. Все още не знам кои тимове са се класирали, само че се надявам да отстраним идващия си противник ", сподели още наставникът на Лудогорец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР