Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев говори пред медиите относно

...
Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев говори пред медиите относно
Коментари Харесай

Генчев: Не се изправяме аз срещу Моуриньо, а Лудогорец срещу Тотнъм

Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев приказва пред медиите по отношение на утрешния дуел сред " орлите " и Тотнъм от груповата фаза на Лига Европа. Младият експерт е на мнение, че разградчани ще показва познатото си лице, точно против огромен клуб като " шпорите ".

Ето какво сподели той:

" Всички се надяваме да забележим познатото лице на Лудогорец точно против Тотнъм. Винаги сме играли като еднакъв с еднакъв с огромните тимове. Искаме да създадем мощен мач с подобен съперник като Тотнъм. Всеки един футболист мечтае да играе мачове против най-силните. Мотивацията във всички е доста огромна. Ще опитаме да играем нашия метод - бързо, атрактивно и красиво, с цел да сме удовлетворени след мача.
 Няма инфектирани с ковид в лагера на Лудогорец
Няма инфектирани с ковид в лагера на Лудогорец

Във вторник всички футболисти, треньори и чиновници на клуба се подложиха на наложителните инспекции преди европейските мачове

Десподов и Кешеру се възвръщат от контузиите, само че ще решаваме в последния миг дали ще играят в мача. Същата е обстановката и с Жозсуе Са.

Приятно ми е, че ще имам късмет да повеждам Лудогорец против Тотнъм и един от най-хубавите треньори в света. В случая обаче не се изправяме аз против Моуриньо, а Лудогорец против Тотнъм, само че да ще бъде скъп опит да се надигравам с него. Англичаните имат дребна разлика в метода за мачовете в Европа и този за вътрешното състезание. Изгледахме всички мачове в Европа и последните 6 мача в шампионата. Те вършат промени във всеки мач, само че това не се отразява на метода им на игра. Ние постоянно играем за победа. Без значение по какъв начин сме приключили в първите мачове против Тотнъм желаеме трите точки. Дори да бяхме победили първите два мача методът щеше да е същия. Всеки желае да се потвърди против тези хора. Тотнъм също има своите слаби страни. Миналата седмица изгубиха от Роял Антверп. Ние също се надяваме на три точки.

За всяко нещо би трябвало да се работи целеустремено. Привлякохме много нови футболисти. Все още търсим стила на игра, който Лудогорец демонстрира последните години. Искаме да сме мощни в офанзива и постоянни в отбрана. За това целия тим би трябвало да взе участие какво в отбрана, по този начин и в офанзива ", сподели експертът.
 Отново е ноември, противникът - от Лондон, а първенецът на България ще бъде хазаин...
Отново е ноември, противникът - от Лондон, а първенецът на България ще бъде хазаин...

Разградчани предстоящо са новобранци преди конфликта с лондончани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР