Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много щастлив след класирането

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много щастлив след класирането
Коментари Харесай

Генчев: Футболистите показаха голямо желение

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе доста благополучен след класирането на отбора в елиминационната фаза на Лига Европа. Днес българският първенец приключи наедно 1:1 с Ференцварош, с което си подпечата прекосяването в идната фаза на шампионата.
 Лудогорец - Ференцварош @@@
" Получи се много нервозен мач с доста непредизвикани неточности за двата тима. Хубавото е, че при една неточност успяхме да развием добра контраофанзива и да отбележим гол. Имаха обстановки, при които можеха да отбележат гол. През второто полувреме играхме по-добре. Резултатът и класирането ни са обективни. Бяхме подготвили два разновидността - в случай че излязат на висока преса или играят с този жанр, който практикуват. Никой не желае да тръгне сляпо в офанзива от първата минута ".

" Старанието и желанието на футболистите бяха доста огромни. Всички сме доста щастливи, че се класирахме. Не съм си мислил, че в случай че поведем, съперникът ще ни обърне. Мислех по какъв начин да вкараме втори гол. Концентрацията на футболистите падна в добавеното време, само че хубавото е, че всичко свърши добре. Всички бяхме на мнение, че сме в една от най-тежките групи. Щастливи сме, че успяхме да се класираме в идната фаза. Надявам се да ни се падне тим, който да можем да отстраним ". Лига Европа 6 кръг, четвъртък 12 декември  Лудогорец 1:1краен резулат  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР