Наставникът на Лудогорец - Павел Върба даде онлайн пресконференция преди

...
Наставникът на Лудогорец - Павел Върба даде онлайн пресконференция преди
Коментари Харесай

Павел Върба бленува за реванш срещу Левски

Наставникът на Лудогорец - Павел Върба даде онлайн конференция преди рестарта на Първа лига. Шампионите гостуват на Левски в петък, а експертът е пределно стимулиран за реванш против " сините ", които ги отстраниха за Купата на България. Ето какво сподели той:
 Трансферен неуспех за Лудогорец
Трансферен неуспех за Лудогорец

Анголецът Фабио Абреу отряза " орлите " за трансфер в Разград

" Ситуацията в Левски си е обстановка в техния клуб. Ние се концентрираме върху нашата игра. Всяка точка, която печелим, ни приближава до купата. Не съм в кухнята на Левски и не знам по какъв начин стоят нещата там. Ситуацията в Разград е добра. Футболистите чакат дуелите. Както ние, по този начин и никой в Европа, не е изпадал в такава обстановка. Играчите доближават до равнището, на което би трябвало да бъдат. Ще забележим в каква форма ще бъдем в идващите мачове. Ще опитаме да сме в оптимална форма до края на шампионата.

Ситуацията с Дяков е такава, че в случай че натиснем той да играе, може и да вземе присъединяване в мача. Ние обаче желаеме да го запазим, тъй като имаме доста мачове. Той няма да попадне в групата за Левски. Решихме да го запазим и да не играе в този мач. Пламен Илиев лекува контузия. Всички останали са на линия.

Винаги се гледа резултатът след мача, а не играта. Левски ни победи на дузпи и продължи напред. Нас ни раздели една дузпа. За нас това е още един дразнител - да излезем крепко в този мач и да си върнем на Левски за изгубения мач за Купата. При тимове, които играят с 13-14 футболисти, ще има проблем, тъй като мачовете ще бъдат доста нагъсто ".
 Върба трансформира схемата на Лудогорец за борбата с Левски
Върба трансформира схемата на Лудогорец за борбата с Левски

За задачата той е решил да започва с още един нападателен играч
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР