Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори поздрави футболистите си и похвали

...
Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори поздрави футболистите си и похвали
Коментари Харесай

Пауло Аутуори във възторг от Антон Недялков

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори поздрави футболистите си и похвали персонално Антон Недялков за представянето му като централен бранител в дуела против ЦСКА-София.

“Поздравления за играчите, изиграха доста добър мач, бяха съответни. Смятам, че българският футбол има потребност от такива мачове - с високо равнище на активност.

Поздравления за нашия съперник! Създадохме задоволително положения, с цел да спечелим мача. Не ни вкараха гол. Играхме добре в средата и фланговете, където е тяхната мощ. Доволен съм, че през последните два мача Лудогорец сподели, че може да играе добре. Играхме съсредоточено и стимулирано.

Имам група от играчи, в които имам вяра. Тони (б.а. Антон Недялков) пристигна, само че беше без тренировки. Той е състезател, който оценявам. Един огромен експерт, който тренира всеки ден. Влезе доста добре на позицията на Форстър. Недялков и Терзиев се оправят доста добре.

Лудогорец е клуб с желанието и упоритостта на победител.

Шампионатът е доста дълъг. Не се печели и не се губи всичко в първите мачове. Надявам се да създадем добър мач в четвъртък и да продължим към групите на Лига Европа”, сподели Аутуори след успеха с 1:0 над ЦСКА-София.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 5 кръг, неделя 19 август  Лудогорец 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР