Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори не беше особено доволен след

...
Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори не беше особено доволен след
Коментари Харесай

Аутуори не е доволен, нападна играчите и феновете

Наставникът на " Лудогорец " Пауло Аутуори не беше изключително удовлетворен след равенството 1:1 със " Зрински " Мостар, което класира първенците за плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

Бразилският треньор разкритикува играчите си, които изпуснаха успеха в 92-ата минута.
" Лудогорец " стигна до плейофите на Лига Европа Българският първенец в профил босненския "Зрински " с общ резултат 2:1
" Поздравявам играчите за продължаването, само че не съм удовлетворен, и те го знаят. За да се завоюва мач с повече голове, би трябвало да вкарваме голове. Трябва да научим урока, че почитателите на " Зрински " ги поддържат до последно. Нашите почитатели също ни поддържат. Урокът, който би трябвало да научим е, че доста надменно не оценихме успеха. Днес не я оценихме. Това е урок, който освен футболистите, само че и хората отвън терена би трябвало да го научат. Класирахме се, само че това не е задоволително. " Лудогорец " като клуб би трябвало да се научи да прави оценка дребните победи ", разяснява Аутуори след реванша.

" Всички би трябвало да схванат, че дребните победи са най-важни. Поздравления за играчите. Вярвам в тях, само че не съм удовлетворен по какъв начин се показаха на терена. Не можем да разрешаваме една победа да ни се изплъзва по този метод. Играхме, създадохме доста обстановки, можехме да спечелим с два-три гола разлика, а най-после подарихме едно състояние на тях ", продължи той

В друго изявление той добави: " Арогантни сме, само че не футболистите. Искаше ми се почитателите да ни поддържат повече, даже когато побеждаваме с 1:0. За злощастие това не го усетих, когато победихме вкъщи. "

Последното препятстие пред " орлите " за влизане в групите на Лига Европа е грузинският " Торпедо " Кутаиси. Първите срещи са на 23 август, а реваншите - на 30.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР