Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира победата на тима с

...
Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира победата на тима с
Коментари Харесай

Аутуори: Поздравявам отбора на Несебър, доволен съм от младите

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори разяснява успеха на отбора с 3:1 като посетител на Несебър. Срещата от шампионата за Купата на България бе съпроводена с нов поврат за българския първенец, а Аутуори заложи на много аварийни футболисти и младежи в състава си.

“Искам да поздравя тима на Несебър за метода, по който игра и се бори. Знаем, че има разлика сред техния и нашия тим, само че желая да поздравя и моите футболисти, които приложиха това, което упражняваме. Първият гол, който ни вкара тимът на Несебър, беше от липса на централизация. През второто полувреме имахме благоприятни условия да реализираме добър резултат. Много съм удовлетворен от младите футболисти и тяхното поведение”, стартира Аутуори.

“Дадох късмет на играчите и те се възползваха от своя късмет. Имаме три доста сложни мача. Черно море направи добър старт на сезона. С Илиан Илиев сме другари. След това ще играем против Цюрих и по тази причина някои футболисти получиха отмора. За мен е наслаждение да се изправя против Илиан Илиев. От вас разбирам, че гледаме футболисти на трансферния пазар. Не знам за никакво придвижване при нашите входящи и изходящи трансфери”, приключи наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР