Наставникът на Лудогорец - Пауло Аутуори, даде пресконференция преди утрешния

...
Наставникът на Лудогорец - Пауло Аутуори, даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Аутуори: Моето послание е ясно - ще имаме трудности

Наставникът на Лудогорец - Пауло Аутуори, даде конференция преди утрешния мач от квалификациите за Шампионската лига против МОЛ Види. Бразилският треньор съобщи, че неговият тим не може във всеки мач да реализира резултатите от мачовете с Крусейдърс.

“За нас всеки един мач, който не е почнал, е сложен. Ако покажем добра игра, може да стане елементарен. Всеки един съперник има своята характерност - мощни и слаби страни. Имаме тактика за мача. Искам Лудогорец да бъде доста мощен по време на утрешния дуел. Във футбола не се случва постоянно да се печели с сходни резултати като този в предходния кръг. Това не е действително.

Не мога да считам, че и на следващия ден ще спечелим с разлика. Моето обръщение е ясно - чакам компликации. Нашият тим е добре квалифициран физически, единствено Горалски работи интензивно с кондиционните треньори, с цел да може да навакса пропуснатото. Направили сме обстоен разбор на МОЛ Види. Те изпитаха съществени компликации против Дюделанж”, съобщи Аутуори.

“Всички мачове са основни за Лудогорец. Този дуел е значим, тъй като, в случай че не го спечелим, идващият няма да има никакво значение. Постоянно приказваме с футболистите, че всеки идващ мач е най-важният за нашия тим.

Нашата фантазия е груповата фаза на Шампионската лига. Между групите и действителността има затруднение, което би трябвало да прескочим. Успехите не идват елементарно. Работата на треньорите е да убедят играчите във значимостта на всеки идващ мач. Ако непрекъснато пускаме и стопираме лампата, тя ще изгори. Ако един мач сме съсредоточени, а в различен - не, това ще е проблем”, съобщи Аутуори.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР