Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров посвети победата със 7:0 над

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров посвети победата със 7:0 над
Коментари Харесай

Херо: Тази победа е подарък за Кирил Домусчиев

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров посвети успеха със 7:0 над Берое на клубния необут Кирил Домусчиев, който чества рожден ден. Херо остана доста удовлетворен от момчетата си, само че акцентира, че има време, до момента в който бъде извоювана шампионската купа.

" Надявам се да сме се доближили до купата, само че има още време. Да, доста близо сме, само че към момента има крачки, които би трябвало да извървим. Днес в действителност беше един от най-хубавите ни мачове за цялото състезание, след мача Левски - ЦСКА имахме повече въодушевление, през днешния ден бяхме стимулирани. Това е нашият непретенциозен подарък за Кирил Домусчиев, това е най-малкото, което той заслужава.
 Лудогорец - Берое @@@
Ако имаме опция да помогнем за голмайсторския приз на Кешерю, ще го създадем, тъй като той го заслужава. Знаем стила на Берое, знаем по какъв начин се движат, по какъв начин се прибират, бяхме го упражнявали това нещо. Имахме равнопоставеност и отляво, и отдясно. Бъдещата селекция? Мислим най-много да станем първенци, съсредоточени сме върху това нещо, а пък другите проблеми ще ги разясня след това ", сподели някогашният народен селекционер след триумфа на заралии. Първа лига 4 кръг, сряда 18 април  Лудогорец 7:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР