Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо сподели още веднъж впечатленията си

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо сподели още веднъж впечатленията си
Коментари Харесай

Херо: Оставихме зад себе си тимове със 120 и 150 милиона бюджет

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо показа още един път усещанията си от мача с Хофенхайм, донесъл мъчно тъждество 1:1 и класиране за 1/16-ина финалите на Лига Европа.

„ Може да спечелиш, може и да загубиш. В началото бяхме безусловно новобранци. Хофенхайм е със 150 милиона евро бюджет, другите са с по 120 милиона. Колкото и да не се признава, това беше триумф за нас. Да мъчно беше. Ние пък ги бихме с главния им състав в Разград. Срещу Истанбул видяхте второто полувреме каква игра показахме, против Верея също. Малшансът ни споходи. Като игра не виждам спад, като резултати – да.”

„ Второто полувреме стана извънредно двуостър мач. Първото полувреме Хофе нямаше нито едно състояние като се изключи гола. През второто резултатът обаче можеше да стане 3:0 за тях. Наруши се салдото ни в отбрана. За тактичност отбранителна - ние играхме със същия състав, когато ги надиграхме с 2:1. Не виждам нещо по-различно.Отпадат Кешеру и Натанаел, загуба. Сега имаме. Периодът, в който говорехме за къса пейка, го нямаше и Мисиджан, в този момент не. В Разград можеше и ще се постараме с хората, които имаме, да заместим тези, които ще пропуснат идващия мач. В тази тежка група имаме една загуба. Второто полувреме бяхме по-добрият тим против Истанбул. Оставете ни малко да си починем и да проучваме нещата. На мен нищо не ми въздейства. не съм за първа година във футбола. Нормално е да има очаквания и претенци за нещо по-голямо. В тази тежка група да оставиш зад себе си лидера в турското състезание Истанбул и Хофенхайм, който преди няколко дни разруши Лайпциг с 4:0, това приказва за класа. "

"Съперник на жребия? Няма слаби тимове. Който и да се падне, ще го приемем като факт. Остават ин тежки мачове. Нямаме време за възобновяване. Играем през два-три дни и то не занапред, а цялата есен. "
"Резултатите демонстрират - можем да играем на два-три фронта. Излязохме от групата в Лига Европа първи сме в шампионата, значи имаме потенциал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР