Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо изрази мнение, че

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо изрази мнение, че
Коментари Харесай

Херо: Инфарктен мач, обидно е да изпускаме толкова много

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо изрази мнение, че тимът му е имал голямо предимство по отношение на Берое в осминафиналния мач за Купата на България. Специалистът добави, че не е обикновено момчетата му да вършат толкоз пропуски. Орлите " отстраниха старозагорци след 4:3 при дузпите и общ резултат 5:4 (1:1 в постоянното време и след продължения). 

„ Емоционален бе доста мачът, дори инфарктен за нас треньорите, само че забавен за почитателите. Мач с голямо наше предимство, с доста голови положения, с изключение на две греди и обстановки един на един. Днес на моя имен ден ужасно ни вървеше, само че за мен не е обикновено толкоз да изпускаме. Не мога да си обясня дали е липса на централизация или неумение. Толкова положения е обидно да се изпускат “, стартира Херо, който през днешния ден чества имен ден.

„ Ние с тази групировка излизаме за първи път. Нормално е в първите минути да има стиковане. Допуснахме гол от статично състояние. Не си припомням да е имало чисто състояние пред нашата врата. След това момчетата влязоха в мача и имахме предимство “, сподели Димитров пред Диема Спорт.

„ Разбира се, че ще проучвам държанието на всички играчи. Не е правилно тук да да върша оценки. Аз ще преценява дали представянето ме задоволява. Има хора, които могат да оказват помощ. Днес пуснахме един 19-годишен футболист от школата (б.р. - Светослав Ковачев), мисля, че се показа добре “, добави спецът.

„ Когато се стигне до такива моменти, най-важна е душeвността и увереността. Изключително значима е тази седмица с директни съперници за първото място (б.р. - Левски и ЦСКА), с тим като Брага. Ще бъде тежко, само че би трябвало да опитаме да излезем с чест “, продължи Херо.

„ Нашата задача е да възстановим хората, друга задача нямаме “, приключи Димитър Димитров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР