Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров демонстрира известна критичност след престижното

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров демонстрира известна критичност след престижното
Коментари Харесай

Херо доволен от поведението на Лудогорец, но не и от ремито

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров показва известна сдържаност след влиятелното тъждество 2:2 с Шахтьор Донецк в контролна среща, състояла се в Белек. Бургазлията съобщи пред камерата на DIEMA SPORT, че е удовлетворен от държанието на своя състав, само че не и от ремито, защото „ орлите “ са създали доста положения, а също по този начин са блъснали и три греди.

„ От резултата не съм удовлетворен. Вие сами казахме, че имахме три греди и други положения. Но съм удовлетворен от държанието на нашия тим, имаше въодушевление и динамичност, и да не забравяме, че играхме с извънредно мощен тим с доста мощни играчи “, стартира Херо.

„ Мисля, че бяхме по-мотивирани, само че тук напрежението не е по този начин огромно, както в формалните дуели. При нас имаше предпочитание и настройка и това се видя “.

„ Може би ще даваме на някои повече игрови минути, само че всички заслужават късмет, демонстрират го на терена. Дай Боже всеки треньор да има такива проблеми “, разяснява още бургазлията.

„ При всички случаи такива мачове дават самочувствие и въодушевление, да не забравяме, че този тим надигра и Манчестър Сити, някой ще каже, че Сити не са били с главния си състав, само че въпреки всичко е Манчестър Сити. Просто резултатите през годините демонстрира, че това е един от топ тимовете в Европа “.

„ Повечето неща се получават. Резултатите не ме вълнуват толкоз, повече ме интересува играта и държанието на нашите футболисти. Има неща за възстановяване в отбрана, само че във фаза офанзива сме много разнородни и непредсказуеми “.

„ Това подготвя и нашия съперник играта ни да е такава. Ако играеш с тим, който се затваря, няма да се получат тези скоростни офанзиви. Важно е държанието и настроението. Говоря като цяло като споделих възстановяване на играта ни в отбрана, имаме много запаси в позициониране на всички хора в игралното поле “, показа още Димитров

„ Имахме потребност от нападател. Надявам се бързо да се приспособява Швиерчок и да покаже нужните качества “, сподели Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР