Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че играта на възпитаниците

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че играта на възпитаниците
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Сутиеска не създаде шансове, трябва да останем концентрирани

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи, че играта на възпитаниците му е лимитирала изявите на Сутиеска, само че това не значи, че " орлите " ще си разрешат да подценят съперника си в реванша.

Разградчани реализираха над черногорския отбор в дуел от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

" Това е подготовка в европейски клубен шампионат. Първи формален дуел за нас, по тази причина беше мъчно. Постигнахме добър резултат. Трудно е, когато съперникът ти се пази през по-голямата част от мача. Те не сътвориха нито един късмет. Нашата цел беше високо движение и самообладание ", показа той след срещата.

Треньорът не счита, че елиминационният конфликт към този момент е извоюван.

" Имахме много време да упражняваме дружно. Усещаме се като група, като семейство и ни е елементарно. Имаме преимущество за реванша, само че би трябвало останем съсредоточени, тъй като има още 90 минути игра. Мачът още не е завършил. Уважаваме Сутиеска. Имаме някои забележки по състава. Имахме няколко футболисти, които бяха контузени или имаха болести, само че имаме играчи, с които да ротираме състава. Сега не е времето да приказваме за нови играчи, изключително сред мачовете ", добавя той.

Реваншът е идната седмица в Подгорица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР