Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, сподели задоволството си от

...
Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, сподели задоволството си от
Коментари Харесай

Шимунджа: Хареса ми желанието, искам да пресираме по 90 минути

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, показа задоволството си от предпочитание, което неговите момчета са посочили в първата контрола за "орлите " в Анталия против Висла Краков. Все отново, словенецът акцентира, че има още работа, с цел да наподобява тимът, както той би желал.

„ Трудни бяха изискванията и за двата отбора. Много съм удовлетворен от първото полувреме, само че през втората част имахме проблеми. Имахме положения да спечелим мача, само че занапред би трябвало да привикваме един към различен дружно с играчите. Задоволително беше “.

„ Искам пресираме, само че това би трябвало да го вършим по време на целия мач. Отнема време обаче и имаме още доста работа. В идващите мачове се надявам да се оправим по-добре “.

„ Ще е неуместно, в случай че наложа скица с 3-а централни бранители през цялото време. Нямам единствено една скица на игра. Работя съгласно качествата на играчите. Имам сериозен избор пред себе си за ротации. Всеки състезател би трябвало да е на върха на опциите, конкуренцията е доста основна “.

„ Доволен съм от предпочитание на отбора, само че занапред ще ставаме по-силни, тъй като ни следва доста работа. Надявам се, че ще се развиваме “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР