Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа не остана много доволен след

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа не остана много доволен след
Коментари Харесай

Шимунджа: Няма как да съм доволен от видяното, ще търсим заместник на Рик Джонатан

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа не остана доста удовлетворен след равенството 1:1 с полския Заглембе Любин във втората инспекция на „ орлите “ по време на подготвителния им лагер в турския курорт Белек.

Още в първата минута полският отбор откри резултата, само че разградчани изравниха малко преди почивката. Шимунджа разяснява и тежката травма на Рик Джонатан, която ще го извади от терените до края на сезона.

„ От това, което видях през първото полувреме, не останах удовлетворен - представянето на тима и метода, по който стартира мачът. Играчите знаят, че няма по какъв начин да съм удовлетворен от това “.

„ Имахме известни проблеми в хода на мача, направихме промени и през втората част показахме друго лице. Със сигурност Рик е състезател, от който се нуждаем. Той може да прави разликата в нашите дуели. Стискаме му палци да се завърне допустимо най-скоро “.

„ Най-вероятно ще се нуждаем от негов заместител. Към момента имаме двама-трима флангови футболисти, а би трябвало да се борим на три фронта. Вероятно ще би трябвало да се подсилим в тази зона “.

„ Ситуацията с Каули е такава, че не мога да дам отговор. Отговор може да даде господин Караманджуков. Знаем, че най-хубавата позиция на Терзиев е в сърцето на защитата “, съобщи Шимунджа след дуела.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР