Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди

...
Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Шимунджа: Утешителната награда не е за нас, искаме да продължим в Лига Европа

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде публична конференция преди гостуването на Рома от шестия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

" Единственото нещо, което би трябвало да променим, е да сме по-агресивни. Не би трябвало да им разрешаваме да печелят втората топка. Искаме да преминем в идващия стадий. Трябва да спечелим, тъй като сме по този начин душевен готови.

Правим смяна. Доминик Янков е с нас. Иван Йорданов е болен. Всички останали са подготвени да играят. Не считам, че ни би трябвало спомагателна мотивация, тъй като това въпреки всичко е финален мач от груповата фаза и ние сме в позиция, в която можем да се конкурираме и да решим личната си орис.

Утешителната премия не е за нас. Имаме огромни упоритости, няма да сме удовлетворени на третото място. Искаме да продължим в Лига Европа. Не съм гледал мача с Лацио през 2014. Бил е в разнообразни времена и преди осем години. Това е доста прекрасен спомен за клуба.

Не мисля, че Моуриньо ще промени нещо от стила на игра. Знаем, че някои се връщат в игра, а Дибала е контузен. Те имат доста играчи, които могат да ротират ", приключи Анте Шимунджа.
 Моуриньо: За разлика от нас, Лудогорец ще играе за два резултата
Моуриньо: За разлика от нас, Лудогорец ще играе за два резултата

" Създадени сме за Шампионската лига "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР