Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе гост в предаването Домът

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе гост в предаването Домът
Коментари Харесай

Шимунджа: Уважаваме ЦСКА, те не са щастливи от факта, че водим по точки

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе посетител в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт, в което приказва за първите си дни отпред на българския първенец, както и за задачите на разградчани до края на сезона.

" Лудогорец е най-силният тим в България и предизвикването ми хареса. В продължение на 21 дни свършихме доста работа, само че въпреки всичко времето не е задоволително, с цел да наподобяват нещата по този начин, както на мен ми се желае. Трябва да привикна с футболистите, както и те с мен. Не е елементарно да свършим всичко преди шампионата ", показа Шимунджа.
 Лудогорец няма да продаде Сотириу за по-малко от два милиона евро
Лудогорец няма да продаде Сотириу за по-малко от два милиона евро

Искат го японци

" Разбира се, че съм подготвен. В противоположен случай нямаше да приема предлагането. В Словения съм водил и Марибор, който е най-големият тим в страната. Така че тук не е доста по-различно, като вземем обстоятелството, че Лудогорец е най-силният тим. Искам тимът да се усъвършенства с всяка подготовка и всеки минал ден ", добави той.

" Шампионската купа е най-важната цел. Групите на Шампионската лига можем да стигнем единствено, в случай че приключим сезона като първенци. Всички хора в клуба работим тъкмо в тази посока и сме напълно съсредоточени върху битката в шампионата. Може би битката за купата ще продължи до самия край. ЦСКА има мощен тим и ние ги почитаме. Те не са щастливи от обстоятелството, че изостават по отношение на нас, което значи, че ние би трябвало да бъдем съсредоточени във всеки един дуел ", сподели още експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР