Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата с

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата с
Коментари Харесай

Шимунджа: Много съм доволен от това лице, така искам да играем

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе удовлетворен от успеха с 3:2 над Цървена звезда в контрола. Специалистът съобщи, че методът, по който е играл отборът през първата част се приближава до неговите упования.
 Лудогорец смаза Цървена звезда за едно полувреме и след това удари спирачка Лудогорец смаза Цървена звезда за едно полувреме и след това удари спирачка
“Доволен съм от играта, само че от случилото се с Диниш Алмейда съм доста отчаян. През първото полувреме играхме, както желая и на процедура това което упражняваме. Много съм удовлетворен от това лице. Първите две седмици от лагера са зад тила ни, към този момент гледаме към останалите мачове. Трябва постоянно да играем с тази сила, която беше през днешния ден ”, сподели Шимунджа.

“Трудно е да кажем какво е обстановката с Диниш, уповавам се да не е съществено, само че не изглеждаше добре ситуацията. Клод Гонсалвеш имаше проблеми с глезена, само че се надяваме да бъде скоро на линия. Мениджмънта в клуба урежда нещата с Каули, не знам какво ще се случи тъкмо ”, добави още Шимунджа.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР