Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован от загубата

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован от загубата
Коментари Харесай

Генчев: Срещу най-класния отбор се играе трудно

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе отчаян от загубата с 0:1 от Лудогорец, само че призна, че е било доста мъчно играчите му да се опълчват на най-класния съгласно него тим в България. 
 Лудогорец се изтеза с 10 от Локо (София), само че стъпи на върха Лудогорец се изтеза с 10 от Локо (София), само че стъпи на върха
“Изключително е мъчно да играем повече от полувреме с човек по-малко против най-класния тим. За страдание от обстановка, в която минимум съм очаквал, че ще ни вкарат, допуснахме гол. От тук нататък ни следва радикално друг мач за купата. При скоростта и техниката, която имат играчите на Лудогорец, не е по никакъв начин елементарно. Имаха доста удари, само че огромна част бяха неточни от отвън наказателното поле. От моята позиция не мисля, че беше за жълт картон обстановката на Рапосо, тъпо, че няма да мога да го употребява в мача за Купата. След загубата от ЦСКА 1948 тръгнахме нагоре, тъй че може би ни даде поука това проваляне. В сряда мисля, че мачът ще е друг и ще излезем за стигане на край ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР