Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков не остана доволен от

...
Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков не остана доволен от
Коментари Харесай

Ради Здравков: Не съм очаквал кой знае какво, но имаше много пропуски от всякакво естество

Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков не остана удовлетворен от представянето на неговия отбор против Спортист (Своге), макар че железничарите завоюваха контролата с 2:1. " Не съм очаквал нещо кой знае какво. Първа контрола е, а и нямаше специфична настройка за този дуел. Не бяхме доста безапелационни. Причините са разбираеми - за дребното време, в което работиме футболистите не са разбрали новите условия. Имаше доста пропуски от всякакво естество, даже от физически аспект. Но футболистите се стараят, упражняват съзнателно. В това отношение нямам мотиви да се оплача.

Но в днешната среща, макар положителните условия и положителния терен, качеството на играта не беше положително.

Поел съм отговорността да работя с тези футболисти. Да, вижда се, че на някои позиции ни трябват футболисти, само че не желая да прилепям управлението в този аспект ", сподели Здравков, който не пожела да разяснява дали ще има удари под кръста във Втора лига напролет.

" Факт е, че е оспорвано във Втора лига. Доста тимове си целят в първите три места. Моята работа е да си я правя на терена. Не мога да взема отношение дали ще има удари под кръста. Нямам мнение по въпроса ", сподели Здравков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР