Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков е удовлетворен от проведения

...
Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков е удовлетворен от проведения
Коментари Харесай

Ради Здравков: Очаква ни тежка пролет, но имаме шансове за третото място

Наставникът на Локомотив (София) Радослав Здравков е задоволен от извършения лагер в Турция, който приключва с днешната контрола против латвийския Валмиера, извоювана с 6:0. Утре отборът се прибира в България и насочва вниманието си към шампионата във Втора лига, където столичани ще се борят за третото място. Ако съумеят да го заемат, те ще играят плейоф за промоция в efbet Лига.

“Доволен съм от лагера - съобщи Здравков пред Sportal TV . - Има схващане и асимилиране от страна на футболисти. Видях блян от тяхна страна да извършват всичко. Влагат се и като цяло съставът е в добра физическа форма.

Резултатът от днешния мач не е значим - изключително на фона на съперника. Но беше похвално сериозното отношение на футболистите, които не подцениха противника. Имаше придвижване, скорост. Някои неща ни се получават по-лесно, само че в някои от мачовете ще бъде по-трудно. Изпуснахме две дузпи, само че това не ме тормози, тъй като това не сме го упражнявали към момента.

Най-реално е да се борим за третото място. Ще бъде тежко, само че имаме шансове за него. И ще го вършим с наличните играчи, като чакаме единствено един нов чужденец. Но ще преценим дали той заслужава да остане.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР