Наставникът на Локомотив София Младен Додич изрази мнението си след

...
Наставникът на Локомотив София Младен Додич изрази мнението си след
Коментари Харесай

Младен Додич: Феновете ни бяха по-добри от нас

Наставникът на Локомотив София Младен Додич изрази мнението си след провалянето то ЦСКА 1948. Сръбският експерт отличи по-добрата игра от „ червените”, като самостоятелните неточности са натежали в последна сметка за крайния резултат. Въпреки това Додич не губи вяра за класирането в Топ 3 за „ железничарите”.

„ Резултатът няма по какъв начин да ми харесва. Само в някои етапи от играта съм удовлетворен. Говорихме през седмицата, че тимът на ЦСКА постоянно прави по този начин, че вкарва първоначално и в този момент допуснахме гол първоначално. Не трябваше да го вършим, а по-късно те заиграха умерено. Може да съм удовлетворен в някои етапи от играта ни. Срещата можеше да се развие по различен метод, в случай че бяхме съумели да вкараме, когато нацелихме гредата. Отборът на ЦСКА 1948 беше по-добрият и една от главните аргументи бе, че беше запазил основата в състава си. При нас има 10 нови играчи и това се вижда. С времето и мачовете ще растем и подобряваме. В последна сметка съм удовлетворен и от почитателите ни, които бяха по-добри от нас.

„ Можехме да се върнем в срещата и имахме шансове. Гредата избави домакините, а тогава мачът щеше да се развие по различен метод. В последна сметка ЦСКА имаше повече положения. Имахме самостоятелни неточности, които дадоха опция на съперника да завоюва, а даже и да вкара още голове. Отборът на ЦСКА 1948 заслужи своя триумф – реалист съм. От мач на мач ние би трябвало да растем.

„ Донякъде бяхме малко напрежение, а това напрежение бе в огромна степен повода за някои неточности. Има какво да се усъвършенства. Заслужава Валентин Николов да играе за мъжкия тим. Миналата година изигра три цели мача, само че мисля, че в бъдеще по-добрата му позиция ще е зад нападателя. Искахме през втората част Митко Георгиев да води нападението ни. Имаме интерес към играчи под 21 години. Със сигурност интервенцията, която ще има и отсъствието, което следва на Илиян Стефанов за 40 дни ще ни би трябвало още един състезател под 21 години. Дали ще е от Левски или не – не мога да разясня.

„ Първенството е маратон. Това е първият и има още доста. Трябва да се подобрим, подсилим и да се борим за Топ 3”, приключи Младен Додич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР