Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев прие болезнено загубата на

...
Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев прие болезнено загубата на
Коментари Харесай

Ангел Колев: За два фаула ни изгониха момчето, техният десек бек направи 10

Наставникът на Локомотив (София) Ангел Колев одобри мъчително загубата на " железничарите " от Монтана с 0:3. Специалистът се оплака от съдийството на Румен Христов, който изгони дебютанта Иван Калайджийски в 47-ата минута.

" Ще го разделя мача на две - до аления картон и по-късно. През първото полувреме имахме по-чистите положения и бяхме по-добри. Нашето момче за два фаула получи два жълти картона. Днес стъпва на зеления килим и получи два жълти картона, не го разбирам това. Техният десен бек направи 10 фаула, само че беше изпъден.

След аления картон при нас нещата се объркаха, нямахме сили за повече. Имаме 2-3 играчи, които са изостанали в подготовката, като да вземем за пример Коце Хазуров. То се вижда. Загубата си е загуба, аз я виждам. Не мога да допускам, че от този тим можем да загубим с подобен резултат. Не споделям, че с 10 души не се играе футбол. Играе се, само че тежкото време и изостаналите футболисти в подготовката ни се отразиха. Гледайте ситуацията за дузпата на повтаряне и кажете дали има дузпа ", сподели Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР