Наставникът на Локомотив (Пловдив Войн Войнов обяви, че тежката загуба

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив Войн Войнов обяви, че тежката загуба
Коментари Харесай

Войн Войнов: Допуснахме прекалено много груби индивидуални грешки, взимаме двама нови

Наставникът на Локомотив (Пловдив Войн Войнов разгласи, че тежката загуба от ЦСКА-София на “Армията” с 1:4 се дължи на прекомерно многото позволени груби самостоятелни неточности в защита.

“Загубихме, тъй като допуснахме повече неточности и бяхме осъдени. Честитя успеха на ЦСКА, тя е заслужена. Трябва да поработим повече в офанзива, с цел да вкарваме. Груби наши самостоятелни неточности се отразиха на резултата. ЦСКА бе по-добър, би трябвало да си го признаем. Три от четирите гола станаха след наши неточности - на контраофанзива и то на “Армията”. Публиката въздейства, ние също имахме поддръжка, само че разочаровахме нашите симпатизанти. В идващия мач ще се опитаме да ги зарадваме. В офанзива ни би трябвало още малко хъс и завършващи удари, с цел да материализират напъните. Но през днешния ден допуснахме доста самостоятелни неточности и бяхме наказани” коза Войнов, който съобщи, че до два дни смърфовете ще се подсилят най-малко с двама нови футболисти.

“Коментираме Иса, познавам го, само че има предложения от чужбина. Ако не замине, може да помогне. Райков ще бъде наш от на следващия ден, а и Асен Георгиев ще подпише с нашия клуб”, добави експертът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР