Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се срещна с медиите

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се срещна с медиите
Коментари Харесай

Бруно: Локомотив е с малко по-далеч от ЦСКА и Лудогорец

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се срещна с медиите по време на днешната гала по връчване на премията му за Най-добър треньор за месец август. Бруно призна, че към момента отборът му изостава от Лудогорец и ЦСКА-София от позиция на ширина на състава. Специалистът също по този начин разяснява и представянето на Локомотив против Тотнъм.

" Ако погледнем с какъв състав разполага ЦСКА и Лудогорец, ние сме малко по-далеч. Искам да благодаря на Христо Крушарски, който ни дава тези благоприятни условия. Показахме против Лудогорец дали можем да се конкурираме с тях или ЦСКА. Ако погледнем какви футболисти влязоха в края на мача против Лудогорец, виждаме, че ни трябват играчи. На някои позиции имаме по двама футболисти. Засега съм удовлетворен. Ако намерим футболист, който може да направи тима по-качествен, ще го притеглим ".

" Не желая да разясня желанието на ЦСКА мачът да бъде отсрочен. Това е предписание на БФС. Ние имаме желанието мачът да се играе. Не би трябвало да се разконцентрираш самичък. Готвим се, а на ЦСКА поисквам доста триумф в четвъртък и идващия четвъртък. В неделя обаче - не! Това дали мачът ще бъде отсрочен е разконцентриране, както беше и с Етър. До последно не знаехме дали ще има мач. Всеки би трябвало да се оправя със своите компликации. Трябва да подготвим тима и да се свикне на темп - четвъртък-неделя, както го вършат в Германия ".

" След мача ни с Етър видях, че ще има доста тимове, които ще ни затруднят. Когато видях програмата - Лудогорец, Тотнъм, Етър и ЦСКА, видях опция да влезем в доста отрицателна серия. Нормално е да загубиш от Лудогорец и Тотнъм, след което да се затрудниш с Етър. Показахме добра игра против Лудогорец, показахме доста положителни качества против Тотнъм. Спечелихме благосклонности. Мачът с Етър можеше да бъде изгубен, след което нещата ставаха сложни. Мачът с Етър може би беше по-голям от този с Тотнъм. Така и приготвих футболистите ".

" Г-н Моуриньо сподели, че тимът ни има качества. За да свикнеш да играеш на огромно европейско равнище, ти би трябвало време. Съдийството в Европа е по-различно. В България някои неща не се свирят, тъй като никой не желае да поеме отговорност. Бирсент Карагарен опита да помогне на тима по един тъп метод. Не се връщам към предишното. Взимам единствено позитивното и виждам към бъдещето. Това е опит, който натрупахме, както и след мача със Страсбург преди година ".

" ЦСКА и Лудогорец привлякоха положителни футболисти. Ние и Берое играем прекрасен футбол. Бих споделил, че България е покрай елита на Австрия. Клубният ни футбол се развива. Липсва маркетингът, от който би трябвало да се печели доста повече. Трябва да се поработи по този въпрос, с цел да стане българският футбол по-интересен. Срещу Тотнъм Локомотив игра за България и българския футбол. В Англия в този момент си мислят, че тук се играе прекрасен футбол и е мъчно. Пожелавам това да забележим и против Унгария. Защо да не ги бием и отидем на Европейско състезание? Чувствам се добре в България и се надявам да се класираме ".

" Феновете ни направиха сериозна атмосфера отвън стадиона по време на мача с Тотнъм. Ако бяха на терена, можеха да побъркат съперника и да вдигнат нашия тим. Тези 90 минути можеха да минат по напълно друг метод, в случай че почитателите бяха на стадиона. Така бях и аз като футболист. Ако виждах 30 000 души зад мен, се усещах подготвен да победя ".
efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  Етър 1:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР