Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович пое изцяло вината за

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович пое изцяло вината за
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Вината за загубата е изцяло моя

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович пое напълно виновността за днешната загуба с 0:2 от Берое. Специалистът е на мнение, че тимът му е изгубил справедливо в Стара Загора.

" Загубихме справедливо. През първото полувреме не влязохме в мача по този начин, както желаех. Вината е напълно моя. Не съумях да отвръщам. Продължихме с неприятната игра. Днес не бяхме съсредоточени през първото полувреме. Голът на Берое беше доста прекрасен. След това си направихме харакири с паса към вратаря. Отстъпихме в дуелите и пасовете. Показахме по какъв начин би трябвало да се играе през второто полувреме ".

" Когато имаш шансове, би трябвало да ги вкарваш. Позитивното е, че оправихме играта си през второто полувреме. Трябваше да намерим качествени играчи на мястото на тези, които имахме и ни напуснаха. Трябва им време да свикнат. ЦСКА 1948 е първокласен тим, който се укрепи с играчи от Първа лига. Отборът има качество да играе в елита. Ще създадем всичко допустимо да продължим напред благодарение на нашите фантастични почитатели ". efbet Лига 23 кръг, петък 28 февруари  Берое 2:045 минута  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР