Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви преди заминаването на

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви преди заминаването на
Коментари Харесай

Акрапович: Съперникът е много класен на хартия, на терена не го признаваме за фаворит

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разгласи преди заминаването на отбора за Франция, където на следващия ден ще изиграе срещата реванш от третия прелиминарен кръг на ЛЕ против локалния Страсбург, че смърфовете отиват с нагрласата да отстранят своя противник. Първият дуел в Пловдив приключи 1:0 в интерес на французите, които играха с човек повече през съвсем целия дуел, а и съдията им удари съществено рамо, не отсъждайки очевадна дузпа за българския отбор.

“Очакванията ми за реванша са огромни. Очаквам прекрасен мач, изключително след положителните срещи, които изиграхме напоследък. Ще дадем всичко от себе си, ще създадем всичко допустимо, с цел да можем да преминем в идващия кръг. Момчетата желаят, аз желая, по тази причина се надявам да създадем прекрасен мач. Шансовете са както и в предишния мач, видяхте, че даже с 10 души можем да създадем специфични неща.

Съперникът е доста класен на хартия. На терена обаче не признаваме никого като любимец. Важно е да си свършим работата”, сподели Акрапович.

“Видях слаби страни в съперника. Има някои неща, които би трябвало наложително да създадем, с цел да вкараме гол. Ще бъде забавен мач”, добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР