Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира успеха на своя

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира успеха на своя
Коментари Харесай

Акрапович: Доволен съм, но може и по-добре

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разяснява триумфа на своя отбор с 2:1 над ЦСКА 1948. Вчера възпитаните на босненския експерт изиграха добър мач пред своя аудитория, който бе генерална подготовка преди началото на сезона в Първа лига.
 Локомотив Пд - ЦСКА 1948 @@@
“Имахме доста нови момчета, само че към момента ни би трябвало време, с цел да могат всички да схванат какъв жанр на игра желая. Имахме положителни положения преди да вкараме гола. След гола се отпуснахме малко. Момчетата помислиха, че би трябвало да се браним, само че това не е моят жанр на игра. Времето беше доста горещо, само че това не е опрощение. Доволен съм, само че може и по-добре”, стартира Акрапович.
 Локомотив Пд - ЦСКА 1948 @@@
“Доволен съм от тези, които упражняваха с тима. Тези, които пристигнаха по-късно, се вижда, че им липсва кондиция. Трябва да се работи и ще работим върху това. Митко Илиев ще подпише контракт, Йосип Томашевич и Посинкович също ще подпишат с клуба. Доволен съм от новите попълнения, само че може и по-добре. Има добра атмосфера в отбора”, сподели още експертът. Първа лига 1 кръг, неделя 22 юли  ЦСКА-София 20:45  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР