Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде своя коментар след

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде своя коментар след
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Каквото и да казваш, момчетата не слушат

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде своя коментар след нулевото тъждество със Септември (София), което официализира класирането на " смърфовете " за финала в шампионата за Купата на България.

" Много неща бяха решени след първия мач, през днешния ден беше значима логиката на психиката. Каквото и да казваш, момчетата не слушат. Мачът беше по-труден, в сравнение с си мислехме. Противникът беше близо да вкара гол и не се знаеше какво ще стане. Резултатът е окей. Каквото и да кажеш на играчите, не слушат. Когато стоиш надалеч от играчите, които подават, става по този начин, че съперникът получава късмет да вкара гол. Не можахме да вкараме гол, не знам по какъв начин, разбирам играчите ми, тъй като обстановката беше доста по-различна.

Явно дръпнахме ръчната, с цел да мислим за идващия дуел. Сега ще се радваме с нашите страхотни почитатели, а след това ще мислим за идващите мачове. Искам да намерим добра форма, както за финала, по този начин и за оставащите мачове в шампионата. Върша работата си, би трябвало дълго време, с цел да изградиш един тим, не е толкоз елементарно, колкото всеки си мисли. И през предходната година имахме добър интервал по това време - това не е инцидентно ", сподели Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР