Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев даде мнението си след

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тунчев: Имаше някакво притеснение, дойде им в повече емоцията на момчетата

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев даде мнението си след загубата на своя отбор над градския съперник Ботев (Пловдив). “Смърфовете ” отстъпиха с 1:2, а съгласно старши треньора страстта и терзанието са си споделили думата.
 Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито
“Има значително връзка сред пропуснатата дузпа и загубата в мача. Това, което мога да кажа, е, че ни липсваше централизация. Може би това докара до загубата.

Имахме проблеми с контузени футболисти и един осъден имаме. Това ни принуди да включим Емо Янчев и Марсел.

Трябва да играем с по-голямо самочувствие. Имаше някакво терзание и не искахме да направляваме топката. Разчитахме повече на дълги топки и на шанса. Със сигурносто нашите футболисти имат повече опит в тези дербита, само че им пристигна малко повече страстта.
40  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив)
Отрази се тази накъсаност. Има какво да се поучим, само че не е в този момент моментът да приказваме. Ще изгледаме мача и вероятно по-късно ще беседваме и ще вършим заключения ”, съобщи Тунчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР