Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана изключително доволен от

...
Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Генчев: Важна победа, за да преодолеем проблемите далеч от дома

Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, остана извънредно удовлетворен от триумфа с 3:0 против Септемрви.

„ Изключително съм удовлетворен, 3:0 е експресивен триумф. От друга страна, предходната година отборът нямаше триумф надалеч от вкъщи, а в този момент имаме 4 точки от първите гостувания, което е добре. Днес играхме против тим, който към този момент има построен жанр – техният треньор е отпред към този момент 8-ми месец мисля. Изградил е метод на игра, тъй че успеха е доста скъпа “, стартира Генчев.

„ Доволен съм, че вкарваме 2-3 гола в следващи мачове, само че имаме доста работа към момента. Допускаме някои недостатъци в отбрана. Няма по какъв начин да се случи бързо този развой, само че се доближаваме до нужния жанр “.

„ Във всеки един мач ни тежи, че предходната година нямахме победа на открито. Правим глупави неточности от прибързаност. Хубаво е, че вкарахме един гол, с цел да се успокоим, а идващите напълно ни окопитиха. През втората част малко безгрижно подходихме, само че беше значимо да не допуснем. Надявам се, че Вутов скоро ще откри физическата си форма, тъй като той е доста добър футболист “.

„ Характер и нрав на спечелили се гради мъчно. Не желаех да има подценяване на обстановката и това ще търсим във всеки мач. Играем мач за мач и постоянно търсим успехите. Повечето отбори у нас са изравнени, в това число и против Локомотив Пловдив “, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР