Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, изрази задоволството си от

...
Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Преди 2 седмици можеше да ни разгромят, но днес бяхме по-добри

Наставникът на Локо София, Станислав Генчев, изрази задоволството си от класирането на отбора си за полуфиналите на SESAME Купа на България. Той показа, че за разлика от турнирния мач преди две седмици в този момент неговите играчи са били по-концентрирани и са посочили повече самочувствие в офанзива. 

„ Наистина стана много оспорван мач със обстановки и пред двете порти. Поздравявам и Славия за положителната игра, само че мисля, че ние бяхме тимът, който беше по-дисциплиниран и желаеше повече успеха, която беше реализирана “. 

„ Преди спирането играхме отново против Славия, когато те ни надиграха и имаха повече обстановки от нас. Можеше да ни победят разгромно. Доволен съм от дисциплината през днешния ден, тъй като имаха не повече от две чисти обстановки, макар другите положения. От това съм удовлетворен и въпреки това одобрявам настоятелността ни пред другата врата. Вкарахме два пъти, анулираха ни още един гол и имахме други обстановки, тъй че съм удовлетворен, че във всички аспекти се подобрихме “. 

„ Чисто психически не е хубаво да ти анулират гол. Можеше да поведем с два разлика, чакахме 7-8 минути за решението и това смъкна малко нашето твърдоглавие. От друга страна, това даде тласък на Славия. Най-хубавото е, че откакто допуснахме гол показахме нужното самочувствие и бяхме възнаградени в последна минута “. 

„ Нека да забележим кои тимове ще се класират. Ясно е, че на този стадий няма слаби тимове. Вече мачовете ще са два. Тези срещи ще са за удоволствието на футболистите и съм сигурен, че в тях ще се представим по-добре, в сравнение с през днешния ден “. 

„ На три мача сме от спечелването на купата. Щом сме стигнали дотук, значи сме длъжни да създадем всичко допустимо, с цел да докараме нещата до край. Футболистите упражняват, с цел да има мачове. Най-хубав е цикълът през три дни, с цел да може футболистите да са съсредоточени, да мислят за мача и да не се разсейват. Това няма да ни утежни обстановката, а ще ни помогне “, приключи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР