Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своя оптимизъм, че травмите

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своя оптимизъм, че травмите
Коментари Харесай

Клоп вярва, че Салах и Ван Дайк ще се на линия за финала в Шампионската лига

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази своя оптимизъм, че контузиите на Мохамед Салах и Върджил ван Дайк не са съществени и той ще може да разчита на тях за финала в Шампионската лига против Реал (Мадрид).

Двете звезди на " мърсисайдци " получиха травми по време на вчерашния край за ФА Къп против Челси, като в последна сметка се наложи да бъдат сменени.

" Говорих и с двамата след мача. И двамата са добре. Всичко, което знаем е, че проблемите им не са съществени. Но идващият мач е във вторник и това е доста скоро. Мисля, че и двамата ще се оправят за финала на Шампионска лига ", съобщи Клоп.

За негово благополучие отсъствието на Салах и Ван Дайк не се отрази пагубно на неговия отбор, който съумя да стигне до трофея след осъществяване на дузпи.

Това резервира и възможностите на Ливърпул да завършат сезона с четири трофея, защото с изключение на финала в Шампионската лига отборът е към момента в битката и за купата във Висшата лига.

Според Юрген Клоп обаче борбата в шампионата ще зависи от дуела на директния съперник на " мърсисайдци " Манчестър Сити против Уест Хям през днешния ден.

" Ще забележим какво ще стане. Ще стартира да мисля по този въпрос, в случай че те изгубят против Уест Хем. Ако ли не, ние отново ще опитаме да ги настигнем ", разяснява немският експерт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР