Наставникът на Литекс Живко Желев даде мнението си след равенството

...
Наставникът на Литекс Живко Желев даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Желев: Не е цел на този етап да влизаме в елита

Наставникът на Литекс Живко Желев даде мнението си след равенството на своя отбор с Янтра. Двата отбора не съумяха да си вкарат и приключиха при резултат 0:0.
 Литекс и Янтра се занулиха в Ловеч, Литекс и Янтра се занулиха в Ловеч, "оранжевите " не престават серията си без загуба
“Най-вече спокойствието ни липсваше, Не единствено гредата, имаше и други положения, които можехме да вкараме. Не успяхме да отбележим гол. Напоследък рядко ни се случва това нещо.

Литекс няма да изпадне, още преди 2 месеца го споделих, виждам, че продължава да се тиражира това. Последните 8 мача имаме 1 загуба. След паузата, когато всички футболисти направиха подготовка и направихме образ на тима, направихме единствено 2 неуверени мача. През другото време видяхте, че си побеждаваме и водачите в шампионата. Днес не успяхме да вкараме, само че видяхте, че през първото полувреме трябваше да вършим насилствена промяна.

Който е по-дълго време във футбола, знае, че има огромен отлив и прилив на футболисти. Гледаме по какъв начин да се оправим с младите. За какви цели говорите? Да влизаме в елита? Няма да е на този стадий да влизаме в efbet Лига ”, съобщи Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР