Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след домакинската победа с

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след домакинската победа с
Коментари Харесай

Мъри: Пореден мач, в който прекалено леко пропускаме положения, ще търсим следващ дузпаджия

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи след домакинската победа с 2:0 над Ботев (Враца), че напрежението сред управителните фактори в клуба не би трябвало да се отразява на състезателите. Също по този начин Мъри добави, че футболистите му и през днешния ден са изпуснали прекомерно доста положения.

“Заслужена победа. Имахме предимство през целия мач. Трябваше по-рано да отбележим трети гол, с цел да се успокои по-рано мачът. През първото полувреме доминирахме, второто - леко разпределяне. Трябва да подобрим динамичността на полузащитниците и бранителите. Пореден мач, в който прекомерно леко пропущаме положения ”, обясни Стоилов, който се надява, че попадението на Уелтън ще му даде повече самочувствие.

“Уелтън вкара гол и се надявам да му даде самочувствие. Имаше два пъти по-чиста обстановка през второто полувреме, трябваше да я изиграе по-добре. Не мога да кажа, че я изигра несериозно, само че би трябвало да работи още.

Когато съперникът е групиран, ни е по-трудно. Има ли празни пространства, за нас става доста елементарно със скоростта, която притежаваме ”, сигурен е Стоилов, който добави, че след следващата пропусната дузпа, тозци път от Краев, “сините ” ще търсят нов реализатор. “Ще търсим идващ дузпаджия, само че отново споделям, че всеки може да изпусне дузпа. ”

Относно идното посещение на Арда и напрежението сред виновните фактори на “Герена ”, Стоилов съобщи: “Очаквам да играем на висота и в случай че заслужаваме - да спечелим. Арда увеличи равнището си. Играе добър футбол. Смятам, че ще стане стане футболен театър.

Няма проблеми. Футболистите са тук да играят и да мислят за представянето си. При тях всичко им е наред. ”
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР