Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разясни каква е ситуацията

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разясни каква е ситуацията
Коментари Харесай

Стоилов за дуо футболисти: Компромис може да направим само за Септември, всички други ще плащат

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, обясни каква е обстановката на двама от младите футболисти на " Герена " - Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Дуото преди време бе низвергнато от хасковския експерт.

" Здравко и Митко са си футболисти на Левски. Има питане от български клубове. Имаме поделено партньорство за бъдещи прехвърляния със Септември София, тъй че можем да създадем компромис единствено с тях. Всички други би трябвало да платят. Ако не - имаме задоволително благоприятни условия да си упражняват и да играят. Тяхно е решението. В първия тим скоро няма да ги видите на терена, най-малко до момента в който аз съм тук ".

" Ако успеем да преотстъпим двамата на Септември и да ги продадем в чужбина, това ще бъдат в допълнение спестени финанси за клуба. Ние сме подготвени да им плащаме заплати, само че те би трябвало да си вземат решение. Достатъчно получиха от всички клубове, в които са били до момента. Дай Боже да ги купи някой - няма проблеми, това ще е спомагателна спестовност за нас ", съобщи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР