Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали сините за добрата игра

...
Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали сините за добрата игра
Коментари Харесай

Стоилов: Защитата е в основата на успеха

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, похвали " сините " за положителната игра в отбрана по време на успеха с 2:0 против Хебър. 

„ Доволен съм, че спечелихме три точки. Може да играем още по-добре. Трябваше да бъдем по-убедителни, само че след дълъг интервал без победа се очакваше. Трябва да приключваме ситуациите си много по-уверено. Можеше да решим дуела много по-рано, това е наша остаряла уязвимост. Липсваше и малко динамичност в играта “, стартира експертът.

„ Основата задача е да играем добре в отбрана. Ние сме тим, който може да вкара 10 гола на мач, с цел да позволяваме неточности откъм гърба. Справихме се добре през днешния ден. Който не играе отговорно в отбрана, не може да попада в състава. Това е главното ми условие “.

„ Днес разликата в класата беше сериозна. Хебър е тим, който се бори за своето оцеляване. Получи се хубава атмосфера, както се очакваше. Пожелавам на Хебър да играе по-добре и да се избави “.

„ Задачата на Рикардиньо е да бележи, само че му трябват шансове за тази цел. Той е мощен в наказателното поле, може да се придвижва добре. Когато тимът основава, е обикновено да бележат играчите в офанзива. Най-важна беше работата в отбрана в последните два мача “.

„ Левски би трябвало да играе по-добре във всеки мач и да се цели в успеха. С един триумф не сме си свършили работата. Ангажимент на играчите е да вдигнат равнището във всеки мач “.

„ Това е един тим на Враца, който играе доста по-добре от предходната година. Днеска още веднъж са спечелили, тъй че би трябвало да сме на най-хубавото си равнище “, приключи Стоилов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР