Наставникът на Левски Станимир Стоилов похвали футболистите си след победата

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов похвали футболистите си след победата
Коментари Харесай

Мъри каза къде Левски има огромно превъзходство над ЦСКА - София и заяви: Много трудно някой може да ни победи

Наставникът на Левски Станимир Стоилов похвали футболистите си след успеха с 2:0 над ЦСКА - София. Специалистът разгласи, че неговият тим има голямо предимство над “червените ” при скоростта и добави, че “сините ” мъчно могат да бъдат победени или надиграни в дерби.
 Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия
“Левски направи всичко, с цел да завоюва. През целия мач бяхме по-добри. Първото полувреме беше по-добро от второто. Напълно заслужена победа предвид на много обстановки, които създадохме още през първото полувреме. Но не ни доближи последното подаване и пас. Футболистите се стараха, пресираха високо. Не сме като други тимове да си разрешаваме по четири-пет нападателя. Това са ни футболистите.

През първото полувреме не поведохме. През второто, когато нямаше какво да се разяснява, тогава отбелязахме.

ЦСКА е един от водещите тимове през последните години. Този тим на Левски е предназначен да обърне нещата. Да, имаме слаби мачове, само че до момента никой не ни е надиграл. Левски постоянно е бил горделив на терена.

Във футбола е значимо да печелиш и първа, и втора топка. ЦСКА по никакъв метод не съумя да ни отговори на скоростта в офанзива. Там имаме голямо предимство.

Левскарите претърпяха два несправедливо кошмарни мача, които загубихме с дузпи. Днес ги зарадвахме. Важното е да виждам отборни дейности на терена.

Винаги е добре, когато печелиш Вечното дерби. Има интервал, когато ще живееш с успеха. Левски загуби предимство през последните години, в този момент го връщаме. Искам да върнем Левски там, където му е мястото. Да върнем успехите. Ще има лъкатушене и не постоянно безапелационни игри, само че ще създадем всичко допустимо да се спасим. Левски доста мъчно някой може да го победи или надиграе в дерби, само че има проблеми от финансово естество ”, сподели Станимир Стоилов.

Снимки: Владимир Иванов | Снимки: Борислав Цветанов | Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР