Наставникът на Левски Станимир Стоилов отговори на днешните слухове, че

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов отговори на днешните слухове, че
Коментари Харесай

Стоилов каза дали си тръгва от Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов отговори на днешните клюки, че може да напусне “сините ” още след края на дуела против Локомотив (София).

“Отдавам ги на интереса към Левски. Второ - доста от нещата се прееекспонират. Ние сме демократична страна и всеки може да приказва каквото си желае. Отдавам го и на от време на време недотам хубавичко конюнктура и непрекъснатите диалози, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо ”, сподели Мъри след контролата против Витоша (Бистрица), която Левски завоюва с 4:0. “Като предпочитание и динамичност тази контрола беше по-добра от мача с Ботев (Враца), само че към момента считам, че до мача с Локомотив би трябвало да намерим правилния темп. Още малко да повдигнем придвижването си по терена и да подобрим доста завършващата фаза. Пропуснахме с лека ръка 4-5 положения.

Трудно е когато нямаш публични мачове толкоз време, да гадаеш футболистите в какво състояние са.

Петрис имаше простуда, а Кристиян - отток. Надявам се до един-два дни да стартират тренировки.

С оглед на двамата осъдени и травмата на Илиян Стефанов е обикновено да попадне някой от младите в групата. Който демонстрира положителни качества, да заповяда. Всичко се вижда на зеления терен. Темата с младите е тънка и комплицирана в българския футбол. Много по-лесно е да играеш в тимове с по-малки условия и критерии. Тук младите би трябвало да скачат повече ”, съобщи Стоилов, който сподели и няколко думи за терените и времето.

Планувахме да играем на първия терен, само че преценихме, че и вторият е добър. Малко захладня времето, само че това са последни издихания на зимата. Надявам се от тук нататък нещата да са по-добре ”, разгласи Мъри, който изрази недоволството си от програмата на шампионата.

“Предпочитам публични мачове, а не контроли. Не може при 8 тима, които играят четвъртфинали, другите да стоят 20 дни. Играем с Локомотив (София) и по-късно още 10 дни намаме мач. Оказва се, че за един меесц ще играем един мач против Локомотив. Ако това е темп и динамичност?! После се оплакваме, че няма динамичност. Мачовете носят престиж, авторитет, доходи и популярност на играчите и клуба ”, безапелационен е треньорът на Левски, който приключи с упованията си за Общото заседание на клуба.

“Очакванията ми от Общото заседание са да влязат повече пари, с цел да чистим задълженията. Други съществени упования нямам ”, обясни Станимир Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР