Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира загубата на тима

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира загубата на тима
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разяснява загубата на отбора му от Славия с 2:1. " Белите " обърнаха Левски и взеха трите точки на " Герена ".

" Първо не успяхме да спечелим, тъй като не успяхме да осъществяваме обстановките, които имахме, с цел да удвоим резултата. След това допуснахме напълно обикновен гол от статично състояние и от там загубихме към този момент напрежението и въобще не успяхме да създадем напън. Допуснахме и още един гол. Явно, че изпаднахме в огромно напрежение и не можем да играем под него. Не можем да отговорим на упованията на всички хора. За страдание това е действителността сега. Ако би трябвало да търсим виновност, тя е единствено в треньора. Имахме цялата опция да решим мача, само че за жалост още веднъж допуснахме обикновени неточности. Това не дава отговор на упованията и очакванията на хората ", съобщи Мъри.

" След изравнителния гол нямахме задоволително темперамент да обърнем. Изпаднахме тотално в напрежение и от там пристигна втория гол. Просто не можем да осъществяваме ситуациите. Не ни липсват нападател, крило или вратар. Създадохме задоволително обстановки и дузпа изпуснахме. Изглеждахме уверени до гола, една неточност срина тима. Нямахме задоволително прохлада в края. Имахме цялото предимство на света, над 70 минути, трябваше да осъществяваме гол ", разяснява той.

" Като загубиш на " Герена " е доста неприятно. Ще забележим по какъв начин ще се възстановим. Имаме доста хора, които ще вървят в националния тим. Ще забележим каква ще е травмата на Роналдо, може и да спрем някой от националния тим. Не видях какво се случи след мача, само че в никакъв случай не е прелестно, когато има произшествия ", приключи Станимир Стоилов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР