Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Мъри: Важна победа срещу сериозен тим! Не харесвам половинчати решения като това за сектор А

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Специалистът призна, че е харесал желанието, което е видял у своите футболисти. Той се върна и към решението на БФС да затвори бранш " А " на " Герена " за този конфликт.

" Доволен съм от упоритостта, желанието на футболистите. Важна победа против сериозен съперник, Ботев също игра динамично, нападателно. Заслужаваше си да се гледа този мач. Нашият тим може да играе и доста по-добре, изключително върху контрола на топката, чакам по-качествена игра, с цел да можем да се съсредоточим върху завършващата фаза. Имахме положения, постоянно сме пропущали обстановки, единствено с работа ще решим този проблем. 
 Левски излъга Ботев (Пд) и се залепи зад двата ЦСКА Левски излъга Ботев (Пд) и се залепи зад двата ЦСКА
Искам повече убеденост, изключително на стадион " Георги Аспарухов ". Мислеха повече за резултата, имахме положителни моменти. Очаквах на Сонко да му бъде и по-тежко след контузията, той е значим състезател, уповавам се занапред да набира форма, към момента е надалеч от оптималната си форма - когато е във форма, тимът е доста по-добър. Шеху ли? Лек мач за него, има още неща, които би трябвало да почиства, за него такива мачове не би трябвало да са проблем. 
35  Левски - Ботев (Пловдив)
Левски и публиката са едно цяло - когато почитателите са на трибуните, тимът се раздава оптимално. Какъв беше смисълът да се затвори най-красивият бранш на стадиона? Такива половинчати решения не ми харесват, публиката и тимът гледат в една посока. Би трябвало да издържим в това движение, Петрис още веднъж получи проблеми на полувремето, имаме задоволително играчи, имаме и млади играчи, въпросът е тези, които се включват да дават максимума си ", сподели треньорът на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР